Alle berichten

Zoekinstellingen

 

Hoe je in vrede samenleeft

Het is weer tijd voor BTW. Betekenisvol Thematisch Werken. Informatieve en creatieve activiteiten wisselen zich in hoog tempo af. En dat ook nog eens op de manier die het beste bij je past. We geven u een inkijkje in ons thema. Gaandeweg…


Water!

Met Betekenisvol Thematisch Werken (BTW) hebben we gewerkt over het thema ‘water’. We hebben allerlei proefjes gedaan en we weten nu wat een waterkringloop is.


Tutorlezen

De kinderen van groep 4 en groep 7 zijn maandag gestart met tutorlezen. Dit zal tot de kerstvakantie elke maandag en vrijdag een half uur per keer zijn. Hieronder kunt u lezen wat tutorlezen inhoudt.
 

Tutorlezen

De kinderen van groep 4 en groep 7 zijn maandag gestart met tutorlezen. Dit zal tot de kerstvakantie elke maandag en vrijdag een half uur per keer zijn. Hieronder kunt u lezen wat tutorlezen inhoud.


‘Hallo, hoe gaat het met u?’

Debora ligt nu op de ziekenzaal. Er is een buikontsteking geconstateerd. Ze heeft een drankje gekregen: we wachten totdat het beter gaat. Ondanks deze maatregelen is ons klassenkind in tranen als we haar uit bed halen. Wat is er aan de hand?…


Beleef Scandinavië!

De leerlingen ronden het thema Scandinavië binnenkort af en verzorgen een presentatie aan ouders en andere belangstellenden.


Dit is de naam van ons ziekenhuis!

Rikkie rekenhaas wilde het ziekenhuis opbellen (zijn ene poot bungelde een beetje), maar had een probleem. Het ziekenhuis stond niet in het telefoonboek. Hoe hij ook zocht... Nergens een naam te vinden.

123...