50 jaar Jan de Bakkerschool

Met fijne vingertjes rijgt ze de kralen aan het draadeind. Buiten klinkt het geluid van metaal op metaal. Op de gang is er geroezemoes, maar het dringt niet tot haar door. Ze is vandaag op school voor het 50-jarig jubileum!

Zo kwamen er op 17 september veel kinderen naar school, samen met ouders, opa’s, oma’s, familie. Op het plein en door de gangen: overal hingen slingers en ballonnen. Er stonden kraampjes waar kinderen hun zelfgemaakte spullen verkochten. Hun energie konden ze kwijt door even te springen op het springkussen. Zin in een workshop? Moeilijk kiezen hoor… Bloemschikken, haken of tekenen. Muziek maken en een sleutelhanger ontwerpen is ook wel leuk. Wacht, buiten mogen we een auto slopen. Dat doen? Zo was er voor de kinderen veel te doen en te beleven die dag. Klik hier voor de foto’s!

Maar ook oud-leerlingen, oud-collega’s en buren van de school mochten we deze dag begroeten. Voor hen werd de ontstaansgeschiedenis van de school ontvouwd door een oud-bestuurslid. Er was genoeg gelegenheid om bij te praten bij de lunchhoek en in de lokalen waar de reünies plaatsvonden. Bij de verkoping per opbod werden er mooie aankopen aan de man gebracht. Dit bracht een mooi bedrag bij elkaar bestemd voor Bonisa zending. (De omzet van de kraampjes/veiling was €3.600, waar nog wel inkoopkosten vanaf moeten worden getrokken).

Al 50 jaar lang, gaat de Bijbel open, op onze school in hartje Woerden. Een Godsgeschenk!
Worden wie je zijn mag. Onze missie. Worden…
Een werkwoord. Daar moet wat voor gebeuren. Niet alleen door ons, om kinderen te bieden wat ze nodig hebben. Maar vooral door Zijn Geest. Vernieuwend werk, met eeuwigheidswaarde…

U ziet enkele foto’s van de jubileumdag. Als u bent ingelogd kunt u bovenaan door de foto’s scrollen.
Hieronder staan ook foto’s die te zien zijn zonder inlogcode. Onderstaande foto’s blijven enkele dagen online staan.