Soesjes met oogjes

Soesjes met oogjes? Wat zien de soesjes er gek uit? Wat is er met de soesjes aan de hand?

Als start van ons nieuwe thema lazen we het verhaal over Kees en Corien. We gaan namelijk over de bakker werken en Kees en Corien gingen daar ook heen. Maar er gebeurde onderweg iets: ze proefden aan de slagroom en toen werden het soesjes met oogjes. Dat wilden wij ook wel even proberen. En onze soesjes kregen ook oogjes. Dat was best lekker!
Ook in het werkje maakten we soesjes met oogjes en nog andere dingen die we bij de bakker konden kopen.

Komende weken willen we nog veel meer leren over de bakker. In onze klas gaan we ook een bakkerij maken. En daarom verzamelen we graag spullen over de bakker (bijvoorbeeld: bakvormpjes, speelgoed broodjes/gebakjes, bakspullen, winkelspullen). Verzamelt u met ons mee?