‘Ik ben een indiaan’

‘Ik ben een indiaan en heel stil in de nacht, ga ik op jacht… sluip, sluip, sluip, ssssss. Ik schiet met pijl en boog en zing als indiaan, bij volle maan. Stamp, stamp, stamp, oeoeoeoe’. Zo zongen de stemmen in de gymzaal tijdens de afsluiting van ons thema.

Dakota en Elan mochten van het opperhoofd nog een extra nachtje bij ons blijven om te vieren dat Dakota gevonden was. En zo stond de gymzaal woensdag vol met tipi’s. We aten daar onze pauzehap en luisterden naar een spannend indianenverhaal over een jongetje en meisje in een storm.
Daarna deden we echte indianenactiviteiten: we oefenden met het paardrijden over hindernissen, gingen speerwerpen, vingen vissen, maakten een lekkere ketting, en kleurde een mooie indianenkleurplaat. Genoeg te doen dus.
We sloten het feest af met indianenmuziek. We gebruikten hiervoor de muziekinstrumenten die wij zelf hadden gemaakt en zo klonk het ‘Ik ben een indiaan…’