En nu is het uit!

Hè, wat is uit? Het eitje van een vogeltje soms? Nee hoor, helemaal fout. Wij weten het wel!

Wat waren we blij met de workshop “Instrumenten verkennen”.  We mochten allemaal oefenen met een eigen panfluit en een eigen gitaar! Wist u dat er een vogeltje in een panfluit zit? Echt waar: in de allerhoogste toon. Het grappige is, dat de hoogste toon juist het kortste pijpje heeft. Wij bliezen op de panfluit en..iedereen kreeg er geluid uit. We kozen een leuke toon en maakten toen muziek op lekker eten. Hoe ging dat? Nou de juf zei een zin en wij maakten muziek. Bijv. Patat met mayonaise en frikadellen en kroketten met saus. We stopten precies gelijk!

Maar wat is nu uit? Een lamp? Nee hoor, ook niet goed! Onze juf van de gitaarles had een heel leuk liedje. Dat liedje gingen we eerst zingen en daarna speelden we mee, met onze gitaar. Het liedje ging zo: 3 gitaren en een trommel en fluit, die maakten eens muziek met veel geluid. Toen kwam de dirigent…en nu is het uit! Nu weet u het ook!