‘Heeft het gesmaakt?’

‘Heeft het gesmaakt?’, ‘Is alles naar wens?’ Deze vragen heeft u vandaag misschien wel gehoord in ons restaurant. Wat was het fijn dat de papa’s, mama’s en oma’s in ons restaurant kwamen eten. Afgelopen weken hebben wij daarvoor geoefend en nu konden we laten zien wat we hebben geleerd.

Na de pauze ging onze koksmuts op. Het was namelijk tijd om aan de slag te gaan met het bakken van de pannenkoeken. Met elkaar maakten we het beslag. We telden de eieren en keken hoeveel melk erbij moest. De mixer aan en klaar was ons beslag. Tijd om pannenkoeken te bakken.
En even later was het tijd om de ouders welkom te heten. We brachten ze naar een plaats en namen de bestelling op. We maakten de bestelling klaar voor onze papa, mama of oma. Nu konden ze heerlijk eten van de pannenkoek en wij even later ook. Wat was dat leuk!

We leerden niet alleen over het restaurant, maar ook leerden we een gesprek voeren met volwassenen. Het luisteren en de juiste taal gebruiken. Want ook hier hebben we de afgelopen weken over nagedacht n.a.v. de kernwaarde respect. Mooi om op deze manier met burgerschap bezig te zijn!

Fijn dat jullie in ons restaurant kwamen eten, papas’s, mama’s en oma’s! En ook bedankt voor de ouders die geholpen hebben met bakken!