Wie is het?

Kent u het spelletje: Wie is het? Wij spelen dat spelletje met onze geschiedenisles. We stellen geen vragen aan elkaar, maar kijken naar foto's. Dat is natuurlijk heel makkelijk, denkt u! Nou, dat klopt niet helemaal, want er hangen baby foto's van ons in de klas. Wie heeft er zo'n leuk brilletje op? Wie is dat, met dat mooie donkere haar ? Wie kijkt daar zo ondeugend? Het is een echte speurtocht! Kijk maar!

Hoe herken je elkaar?

Soms hebben een beetje geluk, want dan lijkt iemand van ons op een kleiner broertje of zusje. Of  je haarkleur is nog hetzelfde. Het kan ook heel lastig zijn, want je hebt een heel andere kleur haar of je was nog een hele kleine baby. Na het puzzelen kijken we of je veel kinderen kon herkennen. We vertellen elkaar ook verhalen van ons zelf. Dat is onze eigen geschiedenis!