Wat een feest!

Kikker was erg blij vanmorgen. Dat kwam door zijn nieuwe T-shirt. Hij wilde hem graag aan iedereen showen. Daar hadden wij wel een idee voor: een modeshow! Maar kikker alleen op het podium, dat was een beetje weinig. Daarom maakten wij ook kleding om ze te showen.

Het was vandaag juffenfeest. Een juffenfeest over ons thema ‘kleding’. We maakten kleding van vuilniszakken: rokken, T-shirts, jurken, politiepakken en nog veel meer. Ze zagen er prachtig uit! Maar toen waren we nog niet klaar, want er werden ook nog accessoires gemaakt. We konden kiezen uit het maken van een ketting of armband, een tas, een hoed of een snor, bril, strik of stropdas. Toen ons outfit helemaal klaar was bedachten we hoe we de modeshow gingen lopen. En aan het eind van de ochtend? Toen was het eindelijk tijd om de modeshow echt te lopen. Wat was dat een feest!

Reactie leerling:
“Dit is nog leuker dan mijn eigen verjaardag!”