Sparen voor luisterbijbels

Wat een mooie presentatie had de meneer van Wycliffe Bijbelvertalers. We hoorden over 4 voorwerpen, die iets te maken hebben met het vertalen van Bijbels. Wij willen graag sparen voor luisterbijbels. Als we € 30,- sparen, kunnen de mensen van Wycliffe Bijbelvertalers één luisterbijbel kopen. We gaan heel goed ons best om te sparen voor meer luisterbijbels.

Wat doen de bijbelvertalers?

Wat een mooie presentatie had de meneer van Wycliffe Bijbelvertalers. We luisterden heel goed. Het is heel mooi werk, om bijbels te vertalen. Want dan kunnen de mensen de bijbel in hun eigen taal lezen. Ze maken vaak eerst één bijbelboek klaar. Dan kunnen de mensen al een stukje van de bijbel zelf lezen. Als de hele bijbel klaar is, brengen ze grote pakken met bijbels naar de dorpjes. Wat zijn de mensen blij. Maar niet iedereen is blij. Sommige mensen kunnen niet lezen, wat jammer! Gelukkig willen andere mensen de bijbel voorlezen. Ze nemen dat ook op. Wat fijn, want dan kunnen ze er een luisterbijbel van maken. Dat vonden wij zo mooi, dat wij graag sparen voor veel luisterbijbels.