Kaartjes voor ons concert

De poster

Heeft u het al gehoord? Volgende week maandag organiseren we een concert. En nu zijn we al druk bezig met het voorbereiden: instrumenten maken en regelen, een poster maken voor ons concert, kaartjes verkopen en vooral ook oefenen, oefenen en oefenen.

Vandaag kwam groep 0/1 bij ons kaartjes kopen. Volgende week komen zij naar ons concert kijken en luisteren. Maar vandaag moesten eerst de kaartjes gekocht worden. De kaarten hadden we zelf gemaakt: de woorden (na)geschreven en versierd met tekeningen van muziek. We oefenden wat we moesten zeggen: ‘Wilt u een kaartje kopen?’ en oefenden met het uitrekenen of ze genoeg betaald hadden. En toen kwam groep 0/1 de kaartjes kopen. Ze hadden het geld meegenomen, betaalden en mochten de kaartjes meenemen. Tot volgende week bij het concert groep 0/1!

En papa’s en mama’s, we wilden heel graag dat jullie ook bij ons concert konden zijn. Omdat dat niet mogelijk is, zullen we u later wat filmpjes sturen van ons concert. Dan kunt u toch ook met ons meegenieten!