De avonturen van kikker en zijn vriendjes

Kikker en al zijn avonturen. Hij beleeft een heleboel. En wij ook! We hebben geluisterd naar alle avonturen die kikker met zijn vriendjes beleeft, we hebben werkjes gemaakt over deze avonturen en wij hebben deze avonturen nagespeeld.

De vriendjes van kikker vinden iets heel erg leuk: vissen. En wij vissen ook. In onze vijver liggen de vissen die we gemaakt hebben en die vissen we op. We tellen de getallen die op de vissen staan. En kikker? Die vindt vissen toch wel een beetje lang duren. Kikker doet liever iets anders: schat graven bijvoorbeeld of picknicken met alle vriendjes en smullen van de taartjes die door varken gemaakt zijn of samen met alle vriendjes een kampvuur maken. En de gevangen visjes? Die kunnen we daar wel op bakken.
Kijken jullie mee naar alle avonturen die wij samen met kikker en zijn vriendjes beleefd hebben?