De laatste weken

Nog een laatste bericht uit groep 4 voordat de zomervakantie begint. Wat hebben we de laatste weken nog gedaan? En een impressie van de 'gezellige' dag.

Nog een laatste bericht uit groep 4 voordat de zomervakantie begint. We zijn de afgelopen periode druk geweest om alle methodetoetsen te maken van rekenen, taal en spelling. Zo hebben we de laatste tijd nog gericht kunnen oefenen met wat we nog moeilijk vinden. Gymmen hebben we wat minder gedaan, omdat we eerst nog niet in de gymzaal mochten. Nu zijn we inmiddels weer een paar keer geweest. Om toch onze fijne en grove motoriek te oefenen hebben we gebruik gemaakt van de nieuwe spelkist, waarover u hebt kunnen lezen in een nieuwsbrief. Op de foto’s kunt u zien hoe we genieten van het spelen met de spelkist. Elk vak in de spelkist heeft een kleur. Op het plein zijn deze kleuren terug te vinden. Zo weten we welk spel we in welk vak mogen spelen. Je kunt samen spelen, alleen spelen, tegen andere kinderen spelen, rustig spelen. Kortom, voor elk wat wils. Meester Van Leeuwen heeft ons uitleg gegeven. En oei, wat schrokken we, vooral de juf, toen de meester de kist dicht liet klappen! Nu weet iedereen dat je eerst de stok vast moet zetten, voordat er spullen uit de kist gepakt mogen worden. En gaan we naar binnen zijn we samen verantwoordelijk dat alles weer netjes en schoon op de goede plek in de kist zit. Ook staan er nog wat foto’s bij van de gezellige dag die een alternatief was voor de schoolreis en de verjaardag van de juf.