Een geweldig kamp!

Kan het kamp dit jaar wel doorgaan? Een vraag die ons érg bezighoudt in de periode dat we niet naar school mogen. Gelukkig is het antwoord; JA! En wát voor kamp... Een gewéldig kamp!

Dit jaar vertrekken we naar Woerdense Verlaat om ons kamp op te slaan. De opa en oma van Eva, Lisa en Sharon zijn zo gastvrij geweest om ons uit te nodigen. We mogen een nachtje komen slapen bij de boerderij.

Maar eerst de handen uit de mouwen! Met de honderden pallets die inmiddels klaarstaan, bouwen we onze eigen ‘hut’. Een ‘villa’, is in sommige gevallen een betere benaming… Wat zitten er veel bouwtalenten in de klas! Wat fijn dat ze hun talenten en gereedschap met ons willen delen! Geweldig dat er vaders meegekomen zijn om een helpende hand te bieden. Dat heeft er voor gezorgd dat we aan het einde van de middag een prachtige woning kunnen presenteren aan de taxateur.

Na het avondeten en de Bijbelstudie hebben we even tijd om bij te komen in onze eigen hut. Niet lang, want al heel snel staan onze ouders op de stoep om onze bouwwerken te bewonderen. We spelen een spel en na de avondsluiting is het tijd om onze bedden uit te proberen. Hoelang we hebben geslapen blijft óns geheim 😉