Sporten in de polder

Nat, natter, natst, maar we hebben genoten! Een korte samenvatting van ons geweldige uitje naar de Boerinn in Kamerik.

Opgewekt stappen we op de fiets richting Kamerik. We gaan Poldersporten!!! Snel omkleden en dan de kano in. De tocht duurt tenslotte 1,5 uur en om half 12 wordt de lunch bezorgd… Gelukkig zijn om half 12 de laatste kano’s gepoetst en keurig opgeruimd. In de stal drogen we wat op en genieten van de heerlijke bolletjes die de moeders komen bezorgen. Daarna snel weer verder! Er staat nog zaklopen, kruiwagenrace, een slotenestafette én een natte oversteek op ons te wachten. Probeer het nu maar eens droog te houden! Natuurlijk lukt dat de meesten niet ;). Sommige maken er een heuse zwempartij van. En als je toch al nat bent, kun je de laatste hindernis ook wel nemen… Als afsluiting zwaaien we met het touw over een vieze moddersloot. We kunnen melden dat het sommige nog gelukt is ook! Na een lekkere warme douche zijn we moe maar voldaan naar huis gegaan.