Een kijkje in onze klas

Wel een beetje anders, maar toch ook veel hetzelfde. We zijn weer in de klas en op school. Dat vinden we erg fijn. We kunnen weer samen met andere kinderen spelen in de hoeken. We kunnen met elkaar luisteren en praten over verhalen en psalmen uit de Bijbel. We kunnen weer werkjes maken op school en we kunnen weer spelletjes in de kring doen. Ook kunnen we weer met elkaar buiten spelen. Veel is weer hetzelfde.

Toch zijn er ook een heleboel dingen die anders zijn. En één van die dingen is dat we niet al onze vriendjes en vriendinnetjes zien: sommigen zitten in de andere groep. Dat vinden we wel eens jammer. Maar toch kunnen we contact houden met elkaar. Sinds vandaag hebben we postvakjes in de klas. Zo kunnen we brieven naar elkaar sturen en tekeningen. We kunnen iets voor onze vriendjes en vriendinnetjes uit de andere groep maken en zo lijkt het toch alsof we dichtbij elkaar zijn. En we vinden het ook wel super leuk om wat in ons postvakje te vinden. Een echte verassing!