Dag meester!

Na bijna 15 jaar gaat de meester ons toch echt verlaten. We mogen terugkijken op een fijn afscheid!

Het is zover, na bijna 15 jaar werken op onze school gaat meester Overdijk ons verlaten.

Met alle kinderen hebben we een gezellige middag gehad rondom het thema ‘bouwen’. De meester heeft tenslotte veel aan onze school gebouwd.

Elke groep liet iets zien a.d.h.v. dit thema; bouwen in en rond huis, bouwcoördinator, techniek, bouwstoffen voor het lichaam. De meester verdiende steeds bouwstenen. Aan het einde van de middag had de meester van elke leerling een Kapla-blokje met hun naam, tekening en/of wens.
We hebben ook gezongen over het thema; we moeten bouwen op de Rots, Jezus Christus!

De meesters en juffen hebben spreekwoorden uitgebeeld, die op de meester van toepassing waren. Samen met juf Van Herk en meester Van Leeuwen moest meester Overdijk de spreekwoorden raden. De meester kreeg als herinnering een tegel met de volgende quote: ‘Laten we geen muren bouwen, maar bruggen!’ (Isaac Newton)

De kinderen van groep 7 overhandigden nog een boek en een cadeaubon aan de meester namens alle kinderen van de school. Aan het einde van de middag kwam de meester langs alle klassen om nog te trakteren.

Na schooltijd was er voor ouders de gelegenheid om de meester de hand te drukken.

We kijken terug op een gezellige, fijne middag. We zullen de meester gaan missen en wensen hem van harte Gods zegen toe in zijn nieuwe baan!