Hoe veranderen we de klas in een Noordpoollandschap?

Dat wij blij zijn met Witte is duidelijk te zien, maar is Witte dat ook met ons? Helaas is dat niet het geval, want hij mist de Noordpool.

Door middel van boeken gaan we op zoek naar informatie. De informatie wordt opgeschreven of getekend. Ondertussen leren we van alles over de Noordpool. Vraagt u maar eens aan ons welke dieren er wonen. Of wat er te zien is op de Noordpool. Als we in de stemming zijn, weten we het misschien wel!

Alleen is de klas nog bijna hetzelfde als eerst. Kunt u ons een handje helpen? We kunnen oude, witte kleden of lakens gebruiken voor ons huis en de ijsberg die we willen maken. Ook hebben we daar oude kranten voor nodig. Dierenvellen zijn ook welkom. Het is ook wel handig als we ons warm kunnen inpakken bij zo’n kouwelijke inrichting. We hopen dat we Witte kunnen opvrolijken, want natuurlijk moet hij blijven.