Het schoolkamp was gezellig!

In de op één na laatste schoolweek zijn we op kamp geweest naar Noorden. De foto's geven een impressie van de fijne sfeer!

We gingen de eerste dag op de fiets naar ‘de Sleutelbloem’, een zorgboerderij, waar we een rondleiding kregen en een zeskamp hebben gedaan. Het was erg leuk om hier een kijkje te mogen nemen en te ervaren hoe welkom we waren!

Verder hebben we van alles beleefd in en om het kamphuis en deden we allerlei activiteiten. We bezochten het Nationaal Militair Museum in Soesterberg, hadden elke avond kampvuur, componeerden een lied, hadden corvee en deden Bijbelstudies.

Ook hebben we Levend Stratego gespeeld en de laatste dag genoten we in het zwembad in Alphen aan den Rijn. De tijd is voorbij gevlogen! We zijn dankbaar en blij dat we met elkaar mogen terugzien op een heel gezellig kamp!