Klussen op zaterdag

De kluslijst van meester Roelofse was dit keer wel erg lang. Maar, dachten we, we kijken wel hoe ver we komen.

Maar het lukte niet om alles in de gaten te houden. Daarvoor waren er simpelweg te veel handen. Begon het om een uur of tien met een man of tien, tegen elven hadden we 25 paar handen! En dan gaat het hard. Met veel enthousiasme is er veel werk gezet! We hebben uiteindelijk meer kunnen doen dan op onze lijst stond en tegen 14.00 uur was de hele school weer spic en span! Dankzij de kluszaterdag hebben we overigens ook ontdekt dat juf Van Herk-Samson erg goed is in het bereiden van broodjes kroket.

We zijn ontzettend blij met uw inzet en betrokkenheid! Heeft u nog tips/opmerkingen rondom de organisatie van onze jaarlijkse klusdag dan kunt u dat laten weten via deze link.