Kom kijken in de klas van uw kind

Aanleiding

Tot vorig jaar kenden we in groep 1 de zogenaamde oudermorgens. De ouders van de jongste kinderen keken bijna een hele morgen in de groep. Veel ouders vonden dat erg lang en ouders wilden ook graag in de andere groepen kijken. Op maandagmiddag 27 maart is het mogelijk om één of twee groepen te bezoeken. U bent hartelijk welkom!

Bezoek twee lessen

We hebben twee ‘lesuren’ voor de middag gepland: Het eerste bezoek is van 13.45-14.15 uur. Daarna kunt u naar een andere groep gaan, of u blijft in dezelfde groep. Het is ook mogelijk om alleen voor de tweede les in te schrijven.

Na 14.45 uur als het tweede lesuur eindigt, kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee op uw kind wachten in de gemeenschapsruimte.

We verwachten veel ouders en we willen aan iedereen een plaats bieden. Daarom vragen we u zich op te geven met via het contactformulier onderaan dit bericht of door een mail te sturen aan juf Van Stuijvenberg (info@jandebakkerschool.nl ). We vragen u oppas te zoeken voor kleine broertjes of zusjes. Het is in de lessen storend als zij mee komen. Dat leidt te veel af.

Waar zijn we mee bezig

De kinderen in groep 1 en 2 werken de kinderen aan een thema. In deze groepen ziet u hoe ze met behulp van het planbord een werkje kiezen. In de groepen 4 tot en met 8 werken de kinderen aan een betekenisvol thema. De lessen op 27 maart vallen midden in het thema. U ziet geen prachtig eindproduct, maar u kijkt in de ‘keuken’, en ziet de kinderen bezig tijdens het proces.

Wat vragen we van u

We hopen dat u kunt genieten van uw kinderen tijdens de lessen! Bij het begin van de les krijgt u een formuliertje met vragen, zodat u gericht kunt kijken naar uw kind.

Wij hopen u 27 maart te ontmoeten!

 

    Ik kom graag de eerste (en/of) tweede ronde in groep...

    Mijn reactie:

    Mijn naam:

    Mijn e-mailadres: